Design a site like this with WordPress.com
Първи стъпки

Детски играчки

В много сайтове се предлагат уникални детски играчки от дърво, които са изработени от реномирани немски, шведски и полски фирми с дъъълга история. По света има странни хора като мен, които изработват уникални детски играчки. Всяка е индивидуална и неповторима поради ръчната ирзаботка. С някои от тях след години и внуците на тези деца си играят.

Детските играчки тук са по индивидуални проекти. Предстои публикуване на нови модели. Изработват се по заявка на клиента с уточняване на подробности относно цвят и детайли, аксесоари. За търговци на едро – контакт за запитвания.


Кола от дърво

Размер 11/6/3 см. Материал дърво. Цяла конструкция. Подходящо за деца на всякаква възраст. Покритие восъчен финиш.


Автобус


Р
азмери 11/5/3 см. Материал дърво. Пионки 4 бр. 1,4см/3,5см. Покритие восъчен финиш. Подходящо за деца на всякаква възраст.


Камион с кубчета цифри

Размери на камиона – 25см/12 см-каросерия/ 6см- кабина/7см. височина. Кубчета 2.5 см. Материали:дърво, спиртен байц. Запечатано с восъчна паста.


Кубчета с цифри – 15 бр. дървени кубчета 3/3 см, ръчно пирографирани с цифри и знаци – +; – ; < ; > ; =. Изписването е на шестте страни на всяко кубче и прави общо 90 комбинации от цифри и знаци. Покритието е с масло за дърво, което е безвредно за пипане от деца и оставя естествен цвят и вид на дървото, като го съхранява в същото време.


Кубчета с букви.
30 бр. дървени кубчета 3.5 см с ръчно пирографирани букви на четири страни на всяко кубче. 120 комбинации от букви. Покритие масло за дърво. Съхранява трайно дървото и е безвредно за използване от деца.

Дървени играчки – Щит и меч

Щит – материал шперплат. Диаметър 36 см. 0,5 см дебелина. Кожени каишки за захващане с възможност за регулиране според дебелината на ръката.

Меч от дърво – дължина 45 см. заоблени ръбове. Лек е за носене. Покритие лак на водна основа .

Дървени играчки – Семейство

8 бр. фигури. Двама родители с четири деца. куче и котка. дебелина 1 см. Могат да стоят изправени. Подчертаване на щрихи лице, коса и др. с пирограф. Покритие масло за дърво. Съхранява дървото и е безвредно за използване от деца.

8 бр. фигури. Двама родители с четири деца. куче и котка. дебелина 1 см. Могат да стоят изправени. Подчертаване на щрихи лице, коса и др. с пирограф. Покритие масло за дърво. Съхранява дървото и е безвредно за използване от деца.

Дървени играчки – Семейство / струговани фигури/
7 бр. фигури. Материал бук. Лице и коса са с пирограф. Покритие масло за дърво.

Дървени играчки – Животни /кон,слон, лъв/
Материал дърво. Дебелина 1.6 см височина 10 см. Щрихите са с пирограф. Покритие масло за дърво.


Мечета пъзел


Кукла Еми / в блога/
размер – тяло 11 см. Материали: дърво, акрилни бои, лак,полиестерен конец. Цвета на роклята по избор: червен, светло зелен, светло и тъмно син, оранж бял.

Дървена дъска с цифри
размер на дъската 40/40 см . Размер на цифрите 6 см. Оцветяване с акрилни бои. Запечтаване с еко лак на водна основа, подходящ за детски играчки.
Цифри от 0 до 9 . Всяка има индивидуално място за поставяне. Индивидуален цвят. Приспособление за хващане и изваждане.
Играта помага за развитие на финна моторика, познаване на цветове, цифри.
Няма метални части или такива с размер опасен за поглъщане. Повърхността е гладка. Тегло 400-500 гр. Целият комплект
Цена: по договаряне


Миньони
Всяка кукла с индивидуален чар. При запитване показвам налични в момента от които си избирате. Изработвам и точно определен по Ваша заявка.
Размери 6/4 см;  8/4 см
Материали: дърво, акрилни бои, лак за декупаж, конец полиестер, гума/за очила/ кожена връзка, кожени ръкавици. Всички части са здраво залепени за тялото и не се отделят. Подходящи за ключодържател, играчка или просто висулка. Тегло 50 гр.

контакти:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265 – viber

Присъедини се към Пламен Герганов сувенири https://invite.viber.com/?g2=AQAXYWlldo9BWkp7HYJmlvxrGLR%2BXUNLW2eoJAKHHppZf54e4GXQnXz0Y6iXSU63 във Viber!

https://www.facebook.com/gerganov.eu/

 

https://instagram.com/gerganof

.

Реклама